Modalitati de plata


Plata produselor comandate se poate efectua prin urmatoarele doua modalitati:
  • Ramburs – numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice). Plata in numerar se face in RON catre curierul care efectuează livrarea, integral in momentul primirii produselor.
  • Transfer bancar – plata se va face integral ulterior confirmarii comenzii de catre Vanzator. Confirmarea comenzii se va face prin intermediul e-mail-ului si va fi insotita de factura proforma in baza careia se va efectua plata.
Livrarea comenzilor poate fi efectuata in orice localitate, pe teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei de curierat rapid Nemo Express

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor. Termenul de livrare este de 48 ore, termen ce curge de la data confirmarii comenzii de catre Vanzator, in cazul in care plata se face ramburs sau de la data la care suma reprezentand pretul de achizitie al produselor a intrat in contul Vanzatorului, in cazul platilor prin transfer bancar.

In cazuri exceptionale (produsele comandate nu sunt disponibile in stoc, dificultati de transport, etc.), Vanzatorul isi rezerva dreptul de a prelungi corespunzator perioada de livrare, cu notificare prealabila catre Client.

Vanzatorul  isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/ sau livrari de la anumiti Clienti si/ sau catre anumite adrese.

Livrarea comenzilor se face la adresa completata in formularul de comanda de catre Client.

Cheltuielile ocazionate de livrarea produselor vor fi suportate de catre Client, iar in cazul returnarii produselor costul transportului nu va fi restituit.

Costul de livrare este

  • 19 RON pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 RON;
  • GRATUIT pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 500 RON.

Semnarea procesului de receptie al produselor de catre Client reprezinta acceptul acestuia ca produsele au fost livrate in stare buna.

S.C. Natural Fitofarm S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale deprecieri ale produselor suferite pe durata transportului.