Caracteristici si mod de actiune Master 20-20-20
Master 20-20-20 este un fertilizant hidrosolubil destinat aplicarii prin fertirigare. Gama Master contine fertilizanti diferentiat formulati, in functie de cerintele nutritive ale culturilor horticole in fiecare fenofaza a ciclului lor de dezvoltare, pentru obtinerea de sporuri de productie si calitate a culturilor.
Microelementele componente ale fertilizantilor radiculari din gama Master au roluri esentiale in:
- absorbtia apei (B) si elementelor nutritive (Fe),
- desfasurarea optima a proceselor de fotosinteza (Fe, Cu, Mn),
- fructificare (Cu, Zn),
- cresterea rezistentei la stresul abiotic (Cu, Zn, Mn).
- Sulful (S) component intra in compozitia aminoacizilor esentiali cisteina, cistina, metionina, a vitaminei B1, contribuie in mod esential in procesul de sinteza a proteinelor isi in procesul de formare a pigmentilor clorofilieni, ca si a unor uleiuri din plante precum mustarul.
Mod de utilizare
Toate produsele din gama Master se aplica la sol prin fertirigare.
- La tomate, ardei si vinete – se aplica la aparitia copililor, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La castraveti – se aplica la aparitia si formarea lastarilor, in doza 1 Kg/1000 m²/zi.
- La varza si salata – se aplica de la inceputul formarii capatanii pana la capatana 50%, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La radacinoase (morcov, telina, patrunjel pentru radacina, pastarnac) – se aplica cand rozeta este in stadiul de 4 frunze, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La pepeni – se aplica la aparitia lastarilor, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La capsun – se aplica la aparitia stolonilor, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La vita de vie – se aplica in fenofaza de aparitie a lastarilor, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La mar, par, gutui – se aplica la aparitia frunzelor si inceputul formarii ramurilor anuale, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
- La prun, cires, visin, cais, piersic, nectarin – se aplica la inceputul formarii ramurilor anuale, in doza de 1 Kg/1000 m²/zi.
Avantajele utilizarii
- sporuri de productie si calitate a culturilor;
- precocitate productie;
- productivitate optima a culturilor, chiar si in conditii de stres;
- rezistenta sporita a fructelor si legumelor la conditiile de transport, depozitare si pastrare.
Cultura | Combatere | Mod de aplicare | Doza | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Tomate, Ardei, Castraveti, Vinete, Varza, Radacinoase (Morcov, Telina, Patrunjel pentru radacina, Pastarnac), Salata, Pepeni, Capsun, Vita de vie (plantatii pe rod), Pomi fructiferi (semintoase si samburoase) |
|
Nu există recenzii până acum.